دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

افزایش تلفات مرگبارترین حریق آمریکا به ۸۹ تن

شمار تلفات آتش‌سوزی مهیب هاوایی که مرگبارترین حریق در تاریخ یک قرن اخیر آمریکا به حساب می‌آید، به ۸۹ نفر افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، «جاش گرین» فرماندار هاوایی اعلام کرد که شمار قربانیان آتش‌سوزی مهیب در هاوایی به ۸۹ نفر افزایش یافت که مرگبارترین آتش‌سوزی در تاریخ ایالات متحده محسوب می‌شود.

 

بنا بر گزارش شبکه «ان بی سی»، گرین در خصوص خسارات و تلفات آتش‌سوزی هاوایی گفت: «شمار تلفات آتش‌سوزی‌هایی که از روز سه‌شنبه مائویی را دربرگرفته است به ۸۹ نفر افزایش یافت».

 

فرهاندار هاوایی همچنین هشدار داد که این حادثه مرگبار احتمالاً قربانیان بیشتری خواهد داشت و مقام‌های محلی در حال آماده‌سازی مردم برای تلفات بیشتر هستند.

 

پیشتر، مقام های شهرستان مائویی گزارش کردند که ۸۰ نفر در آتش‌سوزی بسیار مهیب هاوایی جان باختند.

 

گزارش ها نشان می‌دهد که با افزایش تلفات این آتش‌سوزی مرگبار به 89 نفر، این فاجعه در هاوایی که هنوز در جریان است و مهار نشده است، رسماً به مرگبارترین رویداد این‌چنینی در تاریخ مدرن آمریکا تبدیل شده است.

 

پیش‌تر، در مرگبارترین حادثه آتش‌سوزی در سال ۲۰۱۸ در ایالت کالیفرنیا، ۸۵ نفر جان خود را از دست دادند.

 

فاجعه مائویی و بولشوی در نتیجه خشکی و گرمای شدید هوا رخ داد که بادهای شدیدی که طوفان دورا به همراه آورده است، این آتش‌سوزی را تشدید کرده است.

 

گزارش رسانه‌های محلی نشان می‌دهد که در برخی مناطق، وسعت آتش‌سوزی به بیش از ۴۰۰ هکتار رسیده است و چندین منطقه از جمله شهر توریستی لاهاینا تخریب شده است.

 

آتش‌سوزی‌های مهیب به مسدود شدن جاده‌ها و توقف حمل و نقل عمومی منجر شده است و صدها تن از ساکنان محلی مجبور به تخلیه خانه‌های خود شدند.

 

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به تمامی سازمان‌های فدرال در هاوایی از جمله ارتش دستور داده تا به نبرد برای مهار آتش بپیوندند.

 

پنتاگون پیش‌تر گزارش کرده بود که سربازان گارد ملی و بالگردها برای کمک به مقام‌های محلی مستقر شده‌اند./ فارس

ارسال نظر